Referenties

Een vooraanstaande en betrouwbare partner voor al onze klanten

Het doelpubliek van Telservice als dienstverlener bestaat bijna uitsluitend uit dienstenintegrators, bouwbedrijven en telecombedrijven, die we bijstaan met onze technologische deskundigheid in de volgende vakgebieden: Elektronische beveiliging, Data -en telecomnetwerken, Voice-netwerken, elektrische installaties.

Telservice treedt dus voornamelijk op als onderaannemer en brengt zelf geen producten op de markt, wat het bedrijf in staat stelt steeds volledig neutraal te blijven ten opzichte van zijn verschillende klanten en projecten. Zo is Telservice kunnen uitgroeien tot een vooraanstaande partner van veel van haar klanten, aangezien die partnerschappen gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen en de hoge kwaliteit van de verleende diensten.

Dankzij deze partnerschappen verleent Telservice regelmatig haar installatie-, onderhouds- of staffing/outsourcingdiensten onrechtstreeks aan eindklanten zoals BNP Paribas Fortis, C&A, Carrefour, Delhaize, GSK, ING, de Europese Instellingen, de regie der Gebouwen, de NAVO, de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS), de Société Régionale Wallonne des Transports (SRWT/TEC), de ULB, de VUB, enz. om er maar enkele te noemen.

assa abloy
Ascom
BKM
Damovo_logo v3
Dimension Data
Ericsson v2
Gunnebo
Prodata v2
Putman V2
Serco
Siemens v2
TEM
Unify