Over Telservice

Telservice werd opgericht in 1988 door onze gedelegeerd bestuurder Stephen Rifflart als gespecialiseerd telecommunicatiebedrijf, waarbij de focus vooral lag op bedrijfstelefonie (PBX). Het bedrijf groeide snel uit tot een bekende naam in de telecomsector en voert bekabelings-, installatie- en onderhoudsopdrachten uit voor de belangrijkste dienstenintegrators en bouwbedrijven op de Belgische markt.

Onder toezicht van de CEO Claude Barant, en na een ontwikkelings- en diversificatieperiode fusioneert Telservice in 2016 door absorbatie van haar dochteronderneming SRCOM, dat gespecialiseerd is in het ter beschikking stellen van personeel, om synergiën te creëren en zo beter op de ontwikkelingen en verwachtingen van de markt in te spelen.

De vennootschap is momenteel actief in vier belangrijke vakgebieden: Electronic Security, Data & Telecom Networks, Voice Networks en Electrical Installations. De vennootschap heeft een omzet van € 3,6 mln. (2019) en heeft momenteel een 40-tal ervaren en gekwalificeerde werknemers in dienst, die gemeenschappelijke waarden delen en daarbij veel belang hechten aan het voldoen aan de vereisten en het nakomen van verbintenissen.

Onze werkmethode plaatst rechtstreeks contact met de klant centraal. Zo krijgen wij een beter beeld van hun werking en uitdagingen. Onze vakbekwame, nauwkeurige en goed opgeleide technici staan elke dag voor u klaar om u te helpen bij het succesvol uitbouwen van uw bedrijf.

Wij bieden flexibele en competitieve technische en outsourcing-diensten van hoge kwaliteit.

We investeren in de ontwikkeling van de vakbekwaamheid en de uitmuntendheid van onze medewerkers.

Wij streven samen met u naar succes en bouwen daarbij een duurzame relatie uit, gebaseerd op actief luisteren en wederzijds vertrouwen.