Wi-Fi Audits

De Wifi-audits van Telservice laten u toe wifinetwerken te ontwerpen en te creëren die aangepast zijn aan uw prestatie- en capaciteitseisen, rekening houdend met het toenemende aantal draadloze toepassingen en clients (zoals VoIP, HD-videostreaming en Webnavigatie).

Dankzij de standaarden 802.11ac en 802.11n werden belangrijke verbeteringen ingevoerd inzake de capaciteit van het wifinetwerk. Ze brengen echter ook een grotere complexiteit met zich mee. Wij helpen u om de opstelling van uw wifi-netwerken beter te begrijpen en te optimaliseren in overeenstemming met de standaarden 802.11ac en 802.11n.

Het aanbod van Telservice voor wifi-audits

Plaatsing van de toegangspunten en aanbevelingen voor de configuratie ervan. Exacte berekening van de dekking, het prestatievermogen en de capaciteit van uw wifinetwerk.

Perfect leesbare en duidelijke warmtekaarten waarop de signaalsterkte, de signaal-ruisverhouding, het gegevensvolume/aantal toegangspunten (overlap), het debiet, de analyse van het vermogen, de sterkte van het spectrale kanaal, en nog veel meer gegevens af te lezen zijn.

Visuele analyse op plan en herstelling in realtime.

We analyseren de spectrale gegevens en het wifinetwerk op basis van eenzelfde geïntegreerde tool, die ons toelaat eventuele interferenties op te sporen. Zo kunnen we het netwerk ter plaatse herstellen en daarbij zo weinig mogelijk storingen veroorzaken.

Wij nemen de nomenclatuur, de kaarten met het netwerkbereik en de prestaties, de informatie met betrekking tot het vermogen en de configuratie van uw volledige wifinetwerk op in een compleet en synthetisch verslag.

Wij ontwerpen uw netwerk in functie van uw capaciteitsvereisten. Wij informeren u bijvoorbeeld over de overbelaste toegangspunten en de zones waarin te veel gesprekken plaatsvinden.