Assa Abloy SMARTair

SMARTair™ toegangscontrolesysteem

Het SMARTair™-systeem is modulair en wordt voortdurend verder ontwikkeld.
SMARTair™ is een doeltreffend toegangscontrolesysteem dat een praktisch en slim alternatief biedt voor traditionele sleutels.

SMARTair™ is het meest economisch voordelige toegangscontrolesysteem voor vele gebouwen, aangezien er bijna geen bekabeling voor nodig is. Bovendien is SMARTair™ dankzij zijn intelligente technologie gemakkelijk te integreren in om het even welk gebouw. SMARTair™ voldoet aan de hoogste eisen en is zeer gebruiksvriendelijk.

De contactloze smartcard-technologie van SMARTair™ kan gemakkelijk in een bestaand systeem geïntegreerd worden en biedt een groot aantal beheermogelijkheden. Een doeltreffend en betrouwbaar veiligheidssysteem zonder deurbellen noch kabels.

SMARTair™ – De ideale beveiligingsoplossing

SMARTair™ is de ideale beveiligingsoplossing voor vele gebouwen, ongeacht de sector waarin toegangscontrole noodzakelijk is.

  • Gezondheidszorg: Medische centra, psychiatrische inrichtingen, rusthuizen, …
  • Onderwijs: Lagere en middelbare scholen, universiteiten, kleuterscholen, academies, accommodatie voor studenten, …
  • Sportfaciliteiten: Stadions, fitnesszalen, arena’s, wellnesscentra, zwembaden, …
  • Openbare instellingen: Overheidskantoren, musea, openbare stadsgebouwen, auditoria, culturele centra, theaters, metro- en treinstations, …
  • Commerciële sector: Kantoren, fabrieken, winkels, shoppingscentra, apotheken, …
  • Multiresidentiële gebouwen: Appartementsgebouwen, studentenwoningen, sociale woningen, vakantiehuizen, …
Telservice: Competence Center van Assa Abloy SMARTair™

Sinds 2015 is Telservice het Competence Center voor de SMARTair™-oplossing van Assa Abloy. In dit kader kan Telservice u begeleiden doorheen de volledige levenscyclus van de SMARTair™-oplossingen, van voorbereidende studie tot onderhoud, en met inbegrip van de installatie, de configuratie en de ingebruikstelling.

Onze diensten